Forum / Devolutions Password Server - Support

O365 Web Login Page Loop

  • Create an Issue
  • Cancel

We have configured our Azure AD registered app according to KB. However, when we try to use the Office 365 Log In button on the Web portal, we get redirected back to the login page. This appears to happen in both Internet Explorer and Edge. However, Chrome seems to pass the credentials directly, like SSO.

What are we doing wrong or is this a bug?

VERSION 6.0.2.0

Clock3 mths

Hello,

Could you please send us the DPS diagnostic report using Send Diagnostic to Support in the DPS Console?
https://helpserver.devolutions.net/kb_senddiagnostic.htm

Could you please check if there is any error or warning messages in the DPS Logs? If so, could you please send us the detailed error messages?
https://helpserver.devolutions.net/configure_dvlslogs.htm

Best regards,



Érica Poirier

signaturesignature

Clock3 mths

DPS Diagnostic report sent to support. Not seeing any errors in the logs.

Clock3 mths

Hello,

Thank you for the report.

I have been able to partially reproduce this behavior. I will do more tests today and will keep you posted on my findings.

Best regards,



Érica Poirier

signaturesignature

Clock3 mths

Hello,

A ticket has been sent to the engineering department. The ticket number is DPS-2354. I will keep you posted when I will get any information about it.

Best regards,



Érica Poirier

signaturesignature

Clock3 mths

Any updates on a fix?

Clock3 mths

Hello,

The engineers are still working on this issue. I will update this topic when I will get any information about it.

Best regards,



Érica Poirier

signaturesignature

Clock3 mths

Hello,

The issue has been resolved. On successful authentication with an Office365 account in IE or Edge browsers, the user will access the DPS dashboard web page instead of being redirected to the login page. The fix will be available in the next DPS version ( > 6.0.5).

Best regards,



Érica Poirier

signaturesignature

Clock2 mths