Forum / Remote Desktop Manager - Bug Report

Telnet post login commands broken after update 5.0.1.0

  • Create an Issue
  • Cancel

Hello everyone,
after recent update to 5.0.1.0 version, it seems like post login commands for telnet connections are not working anymore.

Am I the only one facing this problem?

Regards.

Clock2 yrs

Hello,

I just tested in RDMF 5.0.1 with standard Telnet entry and I don't have issue running basic command "ls". But could you confirm which Telnet entry are you testing with?

Telnet

Best regards,



David Grandolfo

Happy Holiday Season!
Although our various support queues will be monitored during the coming holiday season, Devolutions' offices will be closed from December 24th, 2019, to January 1, 2020, inclusively.

signaturesignature

Telnet.png
Clock2 yrs

I confirm I use the same, these are the post login commands we use and always worked until 5.0.0.0 update.

Immagine.png
Clock2 yrs

Hi,

By testing the same value as you here is the output.

Telnet+postLogin

Is there the desire result?

Just to be sure, if you are looking to automatically fill-up the username and password string, please use the User prompt string and Password prompt string.

Telnet+string

Best regards,



David Grandolfo

Happy Holiday Season!
Although our various support queues will be monitored during the coming holiday season, Devolutions' offices will be closed from December 24th, 2019, to January 1, 2020, inclusively.

signaturesignature

Telnet_postLogin.png
Telnet_string.png
Clock2 yrs