Forum / Remote Desktop Manager Mac - Support

It's become like Molasses

  • Create an Issue
  • Cancel

Help!

For months now I've been cruising along with my RDM (Mac) but over the past couple of days, something has changed dramatically.

As soon as I open the program, everything (and I mean everything - the program and the Mac OS) starts to lag by between 3 and 10 seconds.

Forget about connecting to anything, that's impossible. Eventually, once the program has caught up to the clicks, I'm able to do a force quit. Until then, like I say, I cannot even work with anything else.

I have not installed anything new on the Mac over the past weeks/months. I'm running Yosemite, 16GB RAM, i7-2600 (Late 2012).

In fact, working through a VPN to my office location and then using RDM from my Windows 7 installation, is a walk in the park by comparison.

Any thoughts on this before I try to reinstall?

Thanks,

Berold.

Clock4 yrs

Hello,
I will assign this to Benoit for tomorrow.

Regards

David Hervieux

signaturesignature

Clock4 yrs

Just a quick question. Do you have any debug enabled in RDM?

David Hervieux

signaturesignature

Clock4 yrs

Hi Berold,

Did you update to the latest version recently?

Regards,

Benoît Sansregret

signaturesignature

Clock4 yrs

Hello Beinoit;

I'm not certain if my Email responses have become spam or not so here's the answers.

I do have debug enabled - it was set at 1. Do you need it to be switched of or set at another level?

I am running the latest version of RDM for Mac 3.0.10.0

Your help is appreciated

Berold

Clock4 yrs

Hi Berold,

Can you set the debug level to 0?

Otherwise than that you can try to reinstalled will go from there.

Benoît Sansregret

signaturesignature

Clock4 yrs